Publicat el 13/10/2021

Recentment a les Escales del Fondo, s’han reparat els esglaons malmesos i s’han habilitat de nous per millorar l’accessibilitat i la mobilitat dels veïns i les veïnes de la zona alta de Caldes d’Estrac

 

En resposta a una llarga demanda veïnal, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha portat a terme recentment unes tasques d’arranjament de les Escales del Fondo. Els treballs han consistit a reparar tots els esglaons malmesos, que amb el pas de temps s’havien anat buidant de sorra i alguns d’ells quedaven molt elevats.

Així mateix, en alguns trams, s’han habilitat esglaons nous per tal de millorar l’accessibilitat i els desplaçaments dels veïns i les veïnes de la zona.

«L’actuació dona resposta a una llarga demanda dels veïns i les veïnes de la zona alta del municipi. En aquest sentit, aprofito per avançar que l’arranjament de les Escales del Fondo ha estat una primera acció de moltes que vindran per a condicionar la zona i millorar la mobilitat dels caldencs i les caldenques», explica el regidor de Via Pública, David Salvà.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari