Publicat el 11/05/2021

Aquest 2021, el consistori torna a millorar els resultats obtinguts en la darrera edició

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Cabrils ha tornat a obtenir el Segell InfoParticipa que atorga el Consell Certificador del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB des de l’any 2012 i que reconeix la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.
Anualment, l’equip investigador prepara una anàlisi i valoració de cada ens, que serveix per elaborar un enriquidor mapa de la situació comunicativa, informativa i participativa de tots els ajuntaments, diputacions i consells comarcals.
En aquesta vuitena edició, s’ha incrementat el nombre total d’indicadors passant de 48 a 52 i s’ha mantingut el nivell d’exigència de qualitat de la informació.
L’alcaldessa i regidora de Comunicació i Transparència de Cabrils, Maite Viñals Clemente, va recollir ahir el Segell InfoParticipa 2020 en l’acte d’entrega celebrat a l’Auditori de la UAB.
En aquesta edició, només 121 ajuntaments de tot Catalunya han rebut el Segell InfoParticipa com a reconeixement a la transparència informativa dels seus webs.
L’Ajuntament de Cabrils ha assolit una puntuació del 94,23% dels 52 indicadors establerts, obtenint una puntuació favorable en 49 dels 52 indicadors avaluats i ha passat d’un 87,50% de l’any 2020 al gairebé 95% d’aquesta edició.

Podeu consultar tots els indicadors avaluats en aquest web: https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/cabrils

 

Deixa un comentari