Publicat el 24/02/2021

Es demana la màxima col·laboració ciutadana per a identificar i sancionar als responsables

Aquest dimecres al matí s’ha detectat el robatori de gairebé una vintena d’arbres viaris que la Brigada de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Cabrils havia plantat al talús del pont de l’autopista la passada setmana. Concretament, han arrencat i s’han endut 11 ametllers i 7 alzines.

Les primeres suposicions indiquen que el robatori es va produir dimarts a plena llum del dia, entre les dues i les quatre de la tarda. Aquest fet, a part de ser una falta de respecte cap al medi ambient, suposa una despesa econòmica de 881,88€ pel municipi.

Tots els que formem part de Cabrils som responsables del seu aspecte i hem d’intentar ser més conseqüents amb el que suposen els nostres actes. Segons l’Ordenança de Protecció de l’arbrat del municipi de Cabrils, arrencar o talar arbres de la via pública o de qualsevol parc, jardí o un altre espai municipal és considerat una infracció greu i pot suposar una multa de 300,52 a 901,52€.

Des del consistori, lamentem els fets i demanem a la ciutadania que comuniquin a l’ajuntament qualsevol informació que ajudi a identificar i sancionar als responsables.

 

Deixa un comentari