Publicat el 18/01/2019

La iniciativa del portal de videoactes permetrà seguir els plens municipals en directe o visionar els que ja hagin tingut lloc

En el marc de les mesures que desenvolupa l’Ajuntament de Cabrera de Mar en matèria de transparència, aquesta setmana ha entrat en funcionament el portal de videoactes, un espai que permet que les actes de les sessions siguin en format audiovisual i que estiguin a l’abast de tots els veïns i veïnes. El portal, que es pot consultar a l’adreça actes.cabrerademar.cat, inclou la possibilitat de visionar i consultar els plens que es duguin a terme a partir del que va celebrar-se el passat 17 de gener i que va servir per a inaugurar oficialment el sistema de registre de les sessions.

Segons també informa el consistori cabrerenc, com a afegit als serveis que ofereix el nou portal, aquest també permetrà properament la visualització dels plens en directe. Aquesta possibilitat, que en aquest primer ple va estar activa al canal municipal de Youtube, també serà possible pròximament a través de l’apartat creat en aquest mateix portal municipal.

Deixa un comentari