Publicat el 29/05/2021

Fins al 30 de juny es poden realitzar les corresponents sol·licituds a través del Consell Comarcal del Maresme o de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de la Generalitat

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha anunciat l’inici del procés per a accedir als 4 pisos de lloguer dels quals disposa a la promoció pública recentment finalitzada al sector de Cal Conde. Aquests habitatges compten amb 53 m2 de superfície útil, dues habitacions i es completen amb plaça de pàrquing i traster. El preu establert és de 500 € al mes.

Pel que fa a les persones que hi poden optar, aquestes han d’haver nascut a partir de l’1 de gener del 1987 i han d’estar actualment empadronades al municipi des de fa més de 3 anys o per un mínim de 5 anys en els darrers 10 anys. Les bases amb el detall de les condicions definitives es publicaran a la pàgina web del Registre del Sol·licitant el dia 1 de juliol.

Pel que fa a les persones interessades que compleixin amb les condicions inicials, aquestes poden inscriure’s fins al 30 de juny al web:  www.registresolicitants.cat omplint el formulari que trobareu en l’apartat “Sol·licitud d’inscripció” i lliurant-lo o bé al Consell Comarcal del Maresme o a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

 

Deixa un comentari