Publicat el 25/01/2020

L’expropiació pactada de dues finques al carrer Canigó és la primera passa per a disposar de sòl per a edificar habitatge de lloguer públic al municipi

Les dues parcel·les sobre les quals es troba la finca coneguda com a “Villa Montserrat” han estat adquirides, pel sistema d’expropiació pactada, per l’Ajuntament de Cabrera de Mar. Aquest sòl està destinat a la creació d’habitatge dotacional. L’operació s’ha dut a terme pel sistema administratiu d’expropiació tassada per valor de 410.000 €.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’adquisició tant pel preu assolit com per les facilitats que s’han donat per part de la propietat i que permeten al municipi realitzar el pagament en tres terminis durant dos anys. La primera quantitat satisfeta ha estat aquest mes de desembre per un import de 150.000 € i ha suposat la culminació a un procés de negociació que s’ha perllongat al llarg de més de dos anys.

La possibilitat de crear habitatge de lloguer públic al municipi era una mesura que tots els partits polítics reflectien en els seus programes en les darreres eleccions municipals, la qual cosa ha impulsat aquests acords.

Deixa un comentari