L’Ajuntament de Badalona tanca temporalment la piscina del Centre a causa del despreniment d’un tub de ventilació des del sostre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/10/2012

L’Ajuntament de Badalona ha tancat temporalment la piscina del Centre després que aquest matí el treballador que ha obert la instal·lació hagi trobat que un dels tubs de ventilació que estan instal·lats al sostre havia caigut a l’aigua.


El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha apuntat a la manca de manteniment al llarg dels anys com a causa de l’accident, ja que, segons ha explicat, “quan els tècnics han revisat la peça que ha caigut, han detectat que els elements que subjectaven el tub es trobaven desgastats per l’acció de la humitat i l’ambient clorat que té la piscina”.


L’Ajuntament ha contactat amb una empresa especialitzada en la instal·lació de tubs de climatització, que ha iniciat els treballs per revisar i reforçar tots els tubs ancorats al sostre amb nous suports i amb cables d’acer inoxidable.


Mentre durin aquests treballs, que podrien allargar-se una setmana, la piscina haurà de romandre tancada al públic, ja que per realitzar les tasques de reparació s’haurà de buidar la cubeta de la piscina per instal·lar una bastida de 10 metres d’alçada. També s’haurà d’instal·lar una segona bastida a la zona de les grades. Una vegada realitzada la reparació, s’haurà de tornar a emplenar la piscina.

Deixa un comentari