L’Ajuntament de Badalona tanca cautelarment l’activitat d’una botiga del barri de Sant Roc a on s’han trobat irregularitats sanitàries | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/10/2011

L’Ajuntament de Badalona ha tancat cautelarment aquest matí l’activitat d’un establiment d’alimentació situat al carrer Còrdova del barri de Sant Roc després que en una inspecció s’hagi comprovat l’incompliment de diverses normes sanitàries i de trobar que hi havia a la venda pel·lícules piratejades, articles de pirotècnia i paquets detabac de contraban.


La inspecció l’han portat a terme tècnics de la Regidoria de Serveis Socials i Salut i agents de la Unitat de Convivència de la Guàrdia Urbana (UCO). A l’establiment han trobat 339 paquets de tabac de diverses marques que eren presumptament de contraban; 362 CD i DVD que contenien música i pel•lícules piratejades; 18 caixes de petards i una quantitat important de begudes alcohòliques de les quals el propietari del local no ha pogut acreditar l’origen. Els tècnics municipals han avisat a la Unitat Fiscal de la Guàrdia Civil de Premià de Mar per tal que es fessin càrrec de la investigació en relació al tabac trobat a la botiga.


El propietari del local ha quedat imputat per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i se li ha aixecat una acta per l’incompliment del reglament de pirotècnia.


D’altra banda, pel que fa a les irregularitats sanitàries, a l’establiment s’ha trobat una quantitat important d’aliments caducats i productes càrnics que havien estat emmagatzemats sense fred i que han estat requisats i destruïts, perquè suposaven un risc per a la salut.

Deixa un comentari