Publicat el 20/05/2016

L’Ajuntament de Badalona presentarà una queixa contra el Banc Popular per un cas de desnonament que es va produir fa uns dies a la ciutat i no descarta posar una denúncia contra l’entitat bancària, tal i com va explicar la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona, Agnès Rotger. Rotger va fer aquestes declaracions ahir al Parlament de Catalunya on va anar-hi acompanyant la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Badalona per denunciar aquest cas. 

Des de l’Ajuntament s’han dut a terme accions de queixa tant a Mossos d’Esquadra com als representats judicials de Badalona per la situació i el tracte que va rebre la família desnonada. També s’ha portat el cas a la mesa d’emergències i s’està reconstruint tot el procés i protocol d’actuació per saber què va passar en el cas d’aquesta família. 
Agnès Rotger ha afirmat que ‘l’Ajuntament de Badalona sempre hi és en defensa de l’habitatge digne, treballant en xarxa amb les entitats i anant als desnonaments”. 

Cal recordar que el govern de Badalona va assisitir a la cimera convocada pel president de la Generalitat per donar suport a la llei catalana 24/2015, de mesures urgents per afrontar l´emergència en l´àmbit de l´habitatge i la pobresa energètica, i també va estar present a la concentració del món local convocada davant la Delegació del Govern espanyol a Catalunya amb la resta d’alcaldes i alcaldesses per lliurar els expedients de famílies afectades per l’amenaça del desnonament.

Deixa un comentari