Publicat el 16/07/2014

Tècnics del Departament de Disciplina Urbanística de l’Ajuntament de Badalona, acompanyats per agents de la Guàrdia Urbana, van precintar ahir dimarts 15 de juliol un local de culte situat al barri de Sant Crist de Can Cabanyes. L’establiment no tenia la llicència corresponent per als usos que s’hi estaven desenvolupant com a local de culte i alhora com a centre d’ensenyament religiós.
En aquest establiment, ubicat al carrer de l’Empordà, l’última activitat legal desenvolupada que consta és un comerç de venda de roba amb llicència des de l’any 1992, de manera que els usos autoritzats per a aquest local són de tipus comercials.
El regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, ha destacat que “aquest local s’ha precintat perquè s’hi estaven exercint unes activitats que no estaven autoritzades”. Gracia ha recordat que a la ciutat està vigent la suspensió de llicències que impedeix obrir nous centres de culte durant un any. “Per aquesta raó, en cap cas es podrà legalitzar l’activitat que s’hi portava a terme en aquest establiment del barri de Sant Crist”, ha afegit.

Deixa un comentari