Publicat el 04/07/2014

L’Ajuntament de Badalona ha precintat avui un bar i un magatzem de venda a l’engròs que no complien amb la normativa. En totes dues actuacions hi han intervingut agents de la Guàrdia Urbana i membres del Departament de Disciplina Urbanística de l’Ajuntament.
El bar, situat al carrer de la Selva del barri de Sant Crist, ha estat precintat després que l’Ajuntament hagi rebut queixes dels veïns a causa de constants problemes de sorolls i molèsties. Després de constatar que el bar no disposava de la corresponent llicència d’activitats i que el local no estava insonoritzat, els agents han procedit al seu tancament.
Per altra banda, el magatzem inspeccionat de venda a l’engròs de productes diversos d’origen xinès es troba al carrer d’Antoni Bori, al barri del Gorg. En aquest cas, s’ha precintat l’establiment en no disposar de la preceptiva llicència d’activitat i presentar riscos per perill d’incendi. A més, en tractar-se d’una activitat d’emmagatzematge, la clausura de l’activitat implica que s’haurà de buidar completament el local de qualsevol producte fins que disposi de la corresponent llicència.
El regidor de Via Pública i mobilitat, Daniel Gracia, ha declarat que “aquestes dues actuacions demostren que el Govern de la ciutat treballa de manera constant contra tots aquells que incompleixen la normativa” i ha destacat que aquest incompliment “sovint es tradueix en molèsties que afecten als veïns”.

Deixa un comentari