L’Ajuntament de Badalona precinta l’activitat d’un establiment d’alimentació situat al carrer Simancas que presentava diverses irregularitats | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/03/2012

Tècnics de l’Àrea de Serveis Socials i Salut, de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació i agents de la Guàrdia Urbana van precintar aquest passat divendres 23 de març un establiment d’alimentació i carnisseria situat al carrer de Simancas, número 15 baixos, després de realitzar una inspecció conjunta amb l’objectiu de comprovar si el local disposava de la documentació necessària per exercir l’activitat i si presentava alguna irregularitat.


Els tècnis del Departament de Salut van aixecar una acta per irregularitats sanitàries ja que van haver d’immobilitzar per a la seva posterior destrucció un total de 85 quilograms de carn que es trobaven a l’interior d’un congelador que no funcionava correctament.


Es va procedir al precinte de l’activitat per manca de llicència d’activitats i altres irregulartitats. En aquest sentit, es van trobar materials no comestibles al costat de productes d’alimentació i un pati que no complia les condicions de seguretat i higiene. Als titulars de l’establiment se’ls ha donat un termini de 30 dies per realitzar tota una sèrie de mesures correctores com netejar el soterrani i regularitzar la xarxa de sanejament de l’establiment. També es va aixecar una acta per manca d’assegurança de responsabilitat civil obligatòria.


Per últim, es van comissar 12 ampolles de whisky que s’han posat a disposició del Grup Fiscal de la Guàrdia Civil per verificar el seu origen.

Deixa un comentari