L’Ajuntament de Badalona precinta la seu d’una associació cannàbica on s’han trobat prop de 300 plantes de marihuana | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/03/2012

L’Ajuntament de Badalona va precintar ahir a la nit la seu d’una associació gastronòmica i cannàbica situada al carrer Museu de la localitat, al barri del Centre, després de comprovar que el local  funcionava irregularment com a bar. En el transcurs de la inspecció es van trobar unes 300 plantes de marihuana i una seixantena de bosses d’aquesta substància presumptament preparades per a la venda.
El departament de Disciplina de l’Ajuntament va disposar la clausura de la seu, ja que es tractava d’un local d’oficines que estava funcionant irregularment com a bar. Els tècnics municipals van constatar que al local es venien tota mena de consumicions i hi havia màquina registradora i màquina expenedora de tabac.
En el transcurs de la inspecció, en la qual també va participar la Guàrdia Urbana de Badalona, es van descobrir tres habitacions equipades amb humidificadors i sistema de ventilació en les que hi havia prop de 300 plantes de marihuana que es trobaven en diferents etapes de creixement.  A la zona habilitada com a bar, darrere el taulell, també es van trobar una seixantena de bosses, distribuïdes en caixes i etiquetades, amb quantitats de marihuana que anaven des del mig gram fins als 5 grams, així com dues bossetes amb haixix.


Al local, a més de material necessari per tenir cura de les plantes, també es va trobar una bàscula de precisió,  una quinzena d’aparells  anomenats grinder que serveixen per triturar parts de la planta de marihuana, així com gran quantitat de bossetes buides, caixetes de paper de fumar, filtres de cigarret i una bossa amb més de 60 papers en els que constaven pesos, quantitats econòmiques i altres inscripcions.


En el moment de la inspecció hi havia al local vàries persones, dues d’elles membres de l’associació, a les quals se’ls va instruir diligències per un presumpte delicte contra la salut pública.  Les diligències s’han traspassat als Mossos d’Esquadra.


Finalment es va contactar amb el jutjat de guàrdia per posar en coneixement seu els fets i posar a la seva disposició la droga. D’altra banda, es dóna la circumstància que en el transcurs de la inspecció, un dels tècnics municipals que l’estaven realitzant va haver de ser traslladat en ambulància a un centre sanitari amb malestar, mareig i nàusees com a conseqüència d’haver estat respirant l’aire de les habitacions a on es trobaven les plantes

Deixa un comentari