L’Ajuntament de Badalona precinta cautelarrment un supermercat de la plaça de Trafalgar per deficiències sanitàries | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/11/2011

L’establiment presentava també irregularitats urbanístiques i acumulava actes aixecades per la Guàrdia Urbana per la venda d’alcohol a menors i en horari nocturn


L’Ajuntament de Badalona ha precintat cautelarment un supermercat situat a la plaça de Trafalgar, al barri de Llefià, després que durant una inspecció realitzada ahir a l’establiment es detectessin irregularitats sanitàries i urbanístiques.


La inspecció la van portar a terme ahir a la tarda inspectors de la Regidoria de Serveis Socials i Salut, un tècnic de Disciplina Urbanística i membres de la Guàrdia Urbana. En la inspecció els tècnics van trobar diferents irregularitats sanitàries, entre elles el fet que l’establiment feia mesos que no disposava d’aigua corrent, que no hi havia un lavabo en servei i que li faltava documentació sanitària,com ara el pla de control de plagues.


A més, el local presentava zones amb humitats que propiciaven la presència de fongs i microorganismes i no es complia la normativa pel que fa a la separació necessària entre els aliments comestibles i els productes amb contingut tòxic. També es van retirar de l’establiment productes alimentaris caducats i una caixa de pa que no es trobava en condicions per a la venda.


Pel que fa a les irregularitats urbanístiques, destaquen el fet que el sostre del local no complia amb l’alçada mínima exigida a l’Ordenança d’activitats i pública concurrència i que el local presentava deficiències en el sistema elèctric, amb greus riscos d’incendi i electrocució.


Cal destacar també que en les darreres dues setmanes la Guàrdia Urbana havia aixecat 8 actes contra aquest establiment: una d’elles per venda d’alcohol a menors i 7 actes més per la venda d’alcohol fora de l’horari permès. Cal recordar que a Badalona està prohibida la venda de begudes alcohòliques entre les 22 i les 7 hores.

Deixa un comentari