L’Ajuntament de Badalona posa en marxa un nou servei de cita prèvia per Internet | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/01/2013

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa el nou servei de cita prèvia per Internet per poder demanar hora per realitzar diversos tràmits administratius a les oficines municipals. L’objectiu d’aquest nou sistema és evitar al ciutadà les cues i agilitzar l’espera.


Amb aquest nou sistema els ciutadans podran sol·licitar hora per diversos temes com ara demanar informació sobre els casaments civils, realitzar certs tràmits en temes urbanístics, requerir el certificat digital o realitzar gestions relacionades amb el padró municipal.


Des d’avui l’usuari pot entrar a la pàgina web de l’Ajuntament, http://www.badalona.cat/ i clicar en el “demanar cita”, escollir el dia i hora que desitgi i que hi hagi disponible. Un cop realitzat aquest tràmit rebrà confirmació per pantalla i per correu electrònic amb un localitzador de la seva cita.


Quan tingui confirmada la data només cal anar a les oficines municipals el dia i l’hora demanada i esperar que el seu localitzador aparegui als panells de numeració de la sala d’espera. Un cop hagi sortit el seu localitzador només cal dirigir-se a la taula corresponent.


Cal destacar que en cas que el ciutadà tingui dubtes de com realitzar una cita prèvia per Internet, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.badalona.cat) hi pot trobar una petita guia o també pot trucar al telèfon del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) -93 483 26 00-. Igualment, a través d’aquest telèfon els ciutadans també poden demanar cita prèvia.


Segons la segona tinent d’alcalde, Maritxu Hervás “aquest sistema permetrà millorar el Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament i donar servei als ciutadans amb molta més eficiència, evitant pèrdua de temps a l’hora de fer un tràmit a les dependències municipals”.


Aquest projecte està emmarcat en un conjunt de mesures que està duent a terme el Servei d’Informàtica i el TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) de l’Ajuntament per tal de millorar el servei que s’ofereix al ciutadà, com ara la implantació d’un centre d’atenció telefònica a l’Ajuntament o la creació de tràmits electrònics nous mitjançant la web municipal.

Deixa un comentari