L’Ajuntament de Badalona ofereix una recepció als equips infantil, cadet i júnior del Club Joventut Badalona pels títol obtinguts en els campionats d’Espanya i de Catalunya de bàsquet | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/10/2011

Dimarts, 11 d’octubre, a les 19 hores, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, rebran dimarts,  al Saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona (plaça de la Vila, 1), als equips infantil i cadet masculí del Club Joventut Badalona, guanyadors del Campionat d’Espanya de basquetbol, i a l’equip júnior, també del club badaloní, vencedor del Campionat de Catalunya.


L’equip de bàsquet de la categoria infantil masculina del Joventut de Badalona es va proclamar campió d’Espanya el passat mes de juny a Lanzarote, on es va disputar el Campionat d’Espanya. En la final els badalonins van vèncer l’Estudiantes de Madrid per 71a 61. Aquest és el tercer any consecutiu que el Club Joventut Badalona és campió d’Espanya en aquesta categoria.


A més, en el Campionat de Catalunya infantil masculí, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol el passat mes de maig a Avinyó, els infantils del club verd-i-negre, van quedar en la tercera posició després de guanyar al FC Barcelona per 86 a 64.


D’altra banda l’equip cadet va guanyar el Campionat d’Espanya que es va jugar a Saragossa del 29 de maig al 5 de juny. El Joventut va vèncer a la final al FC Barcelona per 69 a 62.


En el Campionat de Catalunya, celebrat a Cervera els dies 30 d’abril i 1 de maig, el Club Joventut Badalona es va proclamar subcampió de Catalunya.


Finalment, i per quart any consecutiu, l’equip júnior s’ha proclamat Campió de Catalunya en derrotar a la final al Catalana Occidente Manresa per 67 a 55. El torneig es va jugar el passat mes d’abril a Vic.
 
En el Campionat d’Espanya de clubs, celebrat a Galícia el mes de maig, l’equip del Joventut va quedar subcampió en perdre la final amb el FC Barcelona per 59 a 64.

Deixa un comentari