L’Ajuntament de Badalona ofereix avui dimarts una recepció a la nedadora Mireia Belmonte, guanyadora de 4 medalles al Campionat d’Europa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/01/2012

La nedadora badalonina va obtenir quatre medalles d’or de les cinc proves on participava i va aconseguir el rècord d’Espanya dels 400 lliures


L’Ajuntament de Badalona ha organitzat per avui dimarts, 24 de gener, a les 20 hores, al Saló de Plens, una recepció a la nedadora badalonina Mireia Belmonte, guanyadora de 4 medalles d’or a les proves de 400 metres estils, 400 metres lliures, 200 metres papallona i 200 metres estils en el Campionat d’Europa de piscina curta celebrat a Szczecin (Polònia), el passat mes de desembre.


L’equip espanyol, del qual formava part la badalonina, va guanyar un total de 12 medalles en aquest europeu: cinc d’or, cinc de plata i dues de bronze.


A més Belmonte va poder aconseguir el rècord d’Espanya dels 400 lliures amb 3:56.39 (estava a 4:00.17) i a menys d’un segon i mig del rècord mundial.


Recordem també que aquest cap de setmana la nedadora badalonina ha aconseguit la millor marca mundial de l’any als 400 metres estils en imposar-se a la final dels Campionats de Catalunya de natació que s’estan disputant a Terrassa.


L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i del regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández.

Deixa un comentari