L’Ajuntament de Badalona instal·la aquest dimecres una pantalla gegant al parc del Gran Sol per seguir en directe la transmissió de la semifinal de l’Eurocopa de futbol entre Espanya i Portugal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/06/2012

L’Ajuntament de Badalona instal·larà aquest proper dimecres 27 de juny una pantalla gegant al parc del Gran Sol, al barri de Llefià, per tal que els ciutadans puguin seguir en directe la transmissió del partit de la semifinal de l’Eurocopa 2012 que enfrontarà la selecció espanyola amb la de Portugal.


Es tracta d’una pantalla amb unes dimensions de 40 metres quadrats. La seva instal·lació ha estat patrocinada per l’empresa Clear Channel.


La convocatòria al parc del Gran Sol s’ha situat a les 19.45 hores, una hora abans que comenci el partit ja que aquesta festa estarà amenitzada amb un discjòquei.


En el cas que Espanya superi l’eliminatòria de dimecres i es classifiqui per la final de l’Eurocopa, els ciutadans podran seguir també el proper diumenge l’últim partit d’aquest campionat a través d’aquesta gran pantalla ubicada a Llefià.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “a diferència d’altres ciutats, Badalona sí que tindrà pantalla gegant, gràcies al patrocini d’una empresa privada, un fet que demostra que a on no arriba el pressupost municipal hi poden arribar la imaginació i les ganes de treballar”. Garcia Albiol ha afegit que espera “que molts ciutadans puguin passar una bona estona veient la transmissió del partit de la selecció espanyola a l’espera de la seva classificació per a la final de diumenge a Kiev”.

Deixa un comentari