L’Ajuntament de Badalona immobilitza en un supermercat del barri de La Salut 252 quilograms de carn i 142 quilograms de peix no apte per al consum | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/11/2011

Guàrdia Urbana i tècnics del Departament de Salut de l’Ajuntament de Badalona van inspeccionar ahir dimecres 23 de novembre un supermercat situat al carrer de Pau Piferrer del barri de La Salut en el qual van trobar una important quantitat de carn i peix a la venda en unes condicions no aptes per al consum. Concretament es van immobilitzar 252 quilograms de carn que es trobava en un frigorífic a temperatura inadequada i 142 quilograms de peix que presentava unes condicions no aptes per al consum.


La inspecció es va realitzar després que dos agents de la Guàrdia Urbana veiessin com una furgoneta descarregava una gran quantitat de peix en aquest supermercat que desprenia una forta pudor, cosa que va fer sospitar als agents que es podia tractar de peix en mal estat.


Un cop realitza la inspecció ahir al matí, els tècnics van aixecar una acta per irregularitats sanitàries i van procedir a precintar l’activitat de peixateria i de carnisseria. Els productes van ser immobilitzats per a la seva destrucció a càrrec d’una empresa especialitzada.


Els agents de la Guàrdia Urbana van immobilitzar també altres productes il·legals: 324 ous d’ànec, 41 paquets amb ales d’ànec i 46 paquets de carn a tires d’ànec, ja que una normativa europea prohibeix la importació d’aquest tipus de productes.

Deixa un comentari