L’Ajuntament de Badalona i la Fundació FC Barcelona han signat un conveni per promocionar l’esport de base | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/09/2012

L’acord preveu que l’Ajuntament participi en les campanyes que endega la Fundació FC Barcelona


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona i directiu del FC Barcelona, Ramon Pont i Amenós, han signat  un conveni de col·laboració destinat a promocionar la pràctica de l’esport de base a la ciutat. A la signatura del conveni també hi ha assistit el vice-president primer del FC Barcelona i responsable de l’àrea esportiva, Josep Maria Bartomeu.


Aquest conveni preveu l’organització d’activitats esportives en l’àmbit de l’educació, paral·lelament amb el desenvolupament d’aspectes pedagògics i formatius. L’acord implicarà la participació de l’Ajuntament en les campanyes que endega la Fundació FC Barcelona. L’Ajuntament, per la seva banda, serà l’encarregat de facilitar les instal·lacions i la logística per a les activitats.


D’altra banda, la Fundació FCB facilitarà a l’Ajuntament de Badalona material esportiu en els moments en que en tingui excedents. A més, la Fundació FCB oferirà a l’Ajuntament la possibilitat que els esportistes badalonins participin en les  seves jornades de portes obertes i també oferirà visites a les instal·lacions del FCB, invitacions per als partits del primer equip de futbol o d’altres seccions del FCB i per a entrenaments de portes obertes del primer equip de futbol.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció pel la signatura del conveni, “que implica un vincle oficial, per primer cop entre la ciutat i el FC Barcelona” i ha remarcat que mitjançant aquesta col·laboració “es vol aconseguir l’important objectiu de fomentar una forma d’oci sana, lligada a l’esport”. L’alcalde ha destacat molt especialment el fet que els programes que es duran a terme en el context d’aquest conveni estaran dirigits fonamentalment a infants i joves dels barris que tenen més problemes de vertebració social.


Per la seva banda, Ramon Pont ha explicat la filosofia que mou les accions de la Fundació FC Barcelona, canalitzant tota la força de la institució per fomentar entre els infants i els joves els valors de l’esforç i del treball en equip, tant mitjançant campanyes concretes com a través de la pràctica de l’esport. Pont ha celebrat la col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la sensibilitat de l’alcalde, Xavier García Albiol, en tirar endavant aquesta mena d’iniciatives.


En finalitzar l’acte, Ramon Pont ha lliurat a l’alcalde una samarreta de l’equipació del FC Barcelona amb el nom de la ciutat i signada per Leo Messi.

Deixa un comentari