Publicat el 25/05/2016

L’Ajuntament de Badalona va oferir una recepció al club esportiu Badalona Shaheen’s Cricket Club. L’acte va tenir lloc al Saló de Plens de la Casa de la Vila i va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i de la regidora d’Esports, Maria Gallardo. També hi va ser present la regidora del Districte 6, Fàtima Taleb, on té la seu aquesta entitat.

La recepció va venir motivada pels bons resultats obtinguts per aquest club de criquet campions d’Espanya i  campions de Catalunya, així com per la seva tasca esportiva de promoció que desenvolupen a Badalona.

Aquest club de criquet es va fundar l’any 2011, tot i que el nom actual el tenen des de l’any passat quan van aconseguir uns patrocinadors de la ciutat. El Badalona Shaheen’s Cricket Club va guanyar l’any 2015 el Torneig de Criquet Ciutat de Barcelona. El club badaloní també aconseguia els premis al millor jugador del partit i del millor llançador de torneig.

En la seva intervenció, l’alcaldessa de Badalona va agrair als integrants del club de criquet que portin “per tot arreu el nom de Badalona vinculat a valors positius com són el treball en equip, el respecte, l’esforç i la superació”. “El criquet és un esport que està fent que Badalona sigui una ciutat millor perquè fomenta la convivència, la integració i la cohesió social”, va afegir.

Deixa un comentari