L’Ajuntament de Badalona ha iniciat una campanya de conscienciació per millorar la neteja als Encants | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/09/2011

L’Ajuntament de Badalona ha començat avui una campanya per millorar la neteja als encants de la ciutat. L’objectiu és conscienciar els venedors d’aquests mercats ambulants per tal que col·laborin en la neteja dels espais que ocupen. Durant la campanya, que avui s’ha iniciat als Encants de Montigalà, l’Ajuntament de Badalona repartirà bosses d’escombraries entre els comerciants per facilitar que els espais que aquests tenen assignats quedin recollits al final de l’activitat comercial.


Els titulars de les llicències hauran de mantenir el lloc de venda i el seu entorn en perfectes condicions de neteja durant el mercat. Després de recollir, hauran de dipositar les bosses d’escombraries a l’espai de la seva pròpia parada, ja que d’aquesta manera es facilitarà la seva retirada per part dels serveis de neteja.


La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, ha explicat que aquesta campanya es fa amb el suport de la Regidoria de Via Pública i Mobilitat amb l’objectiu de fer disminuir la quantitat de residus que queden als espais ocupats pels encants. Rosa Bertran ha afirmat, en aquest sentit, que “la millor neteja és no embrutar”.


La campanya també es farà als Encants del Turó Caritg el dissabte, i als Encants de La Salut, el dimecres. La distribució entre els marxants de les bosses d’escombraries i d’un full informatiu on s’expliquen els detalls d’aquesta campanya s’està fent gràcies a la col•laboració de Voluntaris Badalona. En total, la campanya es farà arribar a uns 500 venedors.


Cal recordar que, en cas de negligència o incompliment reiterat de les normatives de l’Ordenança municipal d’Encants, l’Ajuntament de Badalona podria procedir fins i tot a la retirada de llicències.

Deixa un comentari