Publicat el 08/01/2016

L’Ajuntament de Badalona s’ha compromès a ajudar a El Círcol a trobar una solució que garanteixi el futur de l’entitat, que actualment aborda un possible canvi d’emplaçament de l’emblemàtic i cèntric local que ocupa, al carrer de Sant Anastasi, 2. L’entitat centenària hi està en règim de lloguer i ara ha vist com la propietat del mateix els expressava la voluntat de posar a la venda la parcel·la.

L’Ajuntament reconeix la tasca social, cívica i cultural d’El Círcol i segons ha declarat la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater, “el govern municipal està treballant estretament amb l’entitat per trobar la millor solució tant per a l’entitat com per a la ciutat”. “El Círcol és una institució de referència a Badalona i, malgrat les notícies de canvi d’emplaçament, estem segurs que la seva supervivència està garantida”, afirma Laia Sabater.

L’Ajuntament de Badalona fa dos mesos que manté reunions amb la junta directiva d’El Círcol. Segons Laia Sabater “tant des de les àrees d’Urbanisme com des de Cultura, així com també des d’Alcaldia, s’estant buscant solucions”

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó, ha manifestat que “el Govern municipal, i en concret, des de l’àmbit responsable de l’urbanisme ens hem posat a disposició de l’entitat per aclarir els seus dubtes i assessorar-los en allò que faci falta”.

Laia Sabater posa en valor “la tasca de l’entitat, que és inqüestionable i que no s’ha de veure afectada per aquesta delicada situació”. Finalment, la regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora afirma que “cal reconèixer la centralitat de l’espai que ocupen dins la ciutat i cal tenir en compte el valor de la ubicació d’aquest equipament”.

Deixa un comentari