Publicat el 07/09/2016

L’Ajuntament de Badalona es personarà com a acusació particular en el cas de l’assassinat masclista d’una badalonina, que va tenir lloc el passat 11 de juny al barri de Llefià. Així ho ha fet saber l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, a la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Teresa Pitarch.

En la carta signada per l’alcaldessa, Dolors Sabater trasllada a la presidenta de l’ICD “la voluntat com a ajuntament i ciutat de posar tots els recursos disponibles per eliminar la xarxa de les violències masclistes, i la necessitat de seguir treballant coordinadament com a país en aquest objectiu”.

Després que es cometés aquest assassinat masclista a la ciutat, el Ple de l’Ajuntament es va reunir de forma extraordinària i urgent i va fer pública una declaració institucional de denúncia contra aquest crim, declaració que va comptar amb el suport de tots els grups municipals.

Un cop acabada la sessió plenària es va celebrar a la plaça de la Vila una concentració ciutadana de rebuig a les violències contra les dones, on es van llegir manifestos de condemna i es va fer un minut de silenci.

Deixa un comentari