L’Ajuntament de Badalona disposa des d’avui de 10 bicicletes per facilitar els desplaçaments curts de feina dels treballadors municipals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/09/2011

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat pel regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia; i la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha presidit aquest matí a l’edifici El Viver l’acte de lliurament de 10 bicicletes cedides per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments curts dels treballadors municipals. Aquesta acció s’emmarca en el conjunt d’activitats programades a Badalona per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.


Les bicicletes estan rotulades per a identificar-les com a vehicles dels serveis de l’Ajuntament de Badalona. Una part de les bicicletes s’han repartit entre les oficines dels districtes i la resta es queda a l’edifici el Viver per a la resta de tècnics de l’Ajuntament.


Aquestes noves bicicletes es destinaran fonamentalment a realitzar tasques d’inspecció així com per a desplaçaments entre barris de la ciutat ja que normalment es tracta de petites distàncies a recòrrer.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que les bicicletes cedides per la Diputació de Barcelona serviran perquè alguns desplaçaments dels que es feien en vehicle a partir d’ara es puguin fer en bicicleta amb el consegüent estalvi que això representa. L’alcalde de Badalona ha destacat que això també contribueix en la millora per al medi ambient i serveix d’exemple per a la resta de la ciutadania.

Deixa un comentari