Publicat el 17/11/2015

 

L’Ajuntament de Badalona no utilitzarà glifosat en la gestió del manteniment de les zones verdes de la ciutat i de l’arbrat viari.
Aquest proper dijous 19 de novembre, a les 13 hores, tindrà lloc a la sala de premsa de l’Edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), una roda de premsa en la que el govern explicarà les raons per les quals els serveis municipals no utilitzaran glisofat en la gestió de les zones verdes de la ciutat, l’arbrat viari, solars i franges de protecció d’incendis. 
A la roda de premsa hi assistiran el regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, així com representants de les següents entitats: Ecologistes en Acció, Som Lo Que Sembrem i Vida Sana.
El glifosat és un principi actiu que serveix per fabricar herbicides. D’aquesta manera, Badalona serà la primera gran ciutat de l’Estat espanyol que prohibeix l’ús del glisosat per part dels serveis municipals ja que, segons va decretar la Organització Mundial de la Salut el 20 de març passat, es tracta d’un probable carcinogen per als éssers humans

 

Deixa un comentari