L’Ajuntament de Badalona decreta la suspensió de llicència d’una discoteca que dissabte s’havia d’inaugurar al polígon de Can Ribó | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/06/2012

També es van tancar dos bars al carrer de Xile al barri d’Artigues que seran sancionats per faltes molt greus per import de 30.000 i 15.001 euros respectivament


L’Àrea de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona ha decretat aquesta setmana la suspensió de llicència d’una discoteca que aquest dissabte 9 de juny havia de ser inaugurada al polígon de Can Ribó. Es tracta del local on la discoteca Inèdit desenvolupa la seva activitat i que demà hagués compartit local amb la inauguració de la discoteca Shadon.


La suspensió ha estat decretada en haver-se detectat deficiències urbanístiques que afecten a les portes tallafoc, en la ventilació i en la protecció contra incendis. També s’han trobat deficiències en la insonorització del local i en la detecció automàtica d’incendis, entre d’altres.


Tancament de dos bars al barri d’Artigues
Ahir dijous l’Àrea de Via Pública i Mobilitat va tancar dos bars al carrer de Xile del barri d’Artigues. El bar Anna es va precintar per irregularitats urbanístiques relacionades amb la seguretat. Minuts després de ser precintat l´establiment, els seus titulars van trencar el precinte, fet que va provocar la intervenció de la Guàrdia Urbana. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Badalona proposarà una sanció de 30.000 euros per haver-se comès una falta molt greu.


Pel que fa al segon establiment, l’Ajuntament de Badalona ha clausurat durant sis mesos l’activitat del bar Konfussion en haver-se constatat la comissió d’una falta molt greu de la Llei de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives en tolerar el consum de drogues a l’interior de l’establiment. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Badalona aplicarà una sanció de 15.001 euros als titulars d’aquest bar, focus de nombroses queixes del veïns per la seva conflictivitat.

Deixa un comentari