L’Ajuntament de Badalona col·labora amb una entitat financera per evitar noves ocupacions d’un pis que havia estat embargat i ocupat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/11/2011

El pis es troba al carrer de Pablo Iglesias i els ocupes rellogaven habitacions. El passat mes de juliol tècnics del Departament de Disciplina Urbanística i de la Unitat de Convivència de la Guàrdia Urbana (UCO) van inspeccionar el pis, després d’haver rebut nombroses queixes dels veïns per les molèsties que s’estaven produint en aquest pis a causa de la seva situació de sobreocupació. Durant la inspecció es va posar de manifest que aquest habitatge havia estat ocupat per ciutadans d’origen magribí que, a la vegada, llogaven habitacions a altres persones i, per tant, utilitzaven el pis que havien ocupat com a font d’ingressos.


Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament es va reunir amb representants de l’entitat financera propietària del pis i els va instar a denunciar la situació als jutjats, trobant tota la col·laboració per part de l’entitat.


Finalment es va produir el desnonament dels ocupes per part del jutjat i posteriorment la brigada municipal va col·locar a la porta de l’habitatge una planxa metàl·lica amb l’objectiu d’impedir noves ocupacions il·legals fins que l’entitat financera el llogui o el vengui.

Deixa un comentari