L’Ajuntament de Badalona clausura un bar del carrer de Pau Piferrer durant sis mesos | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/05/2012

L’Ajuntament de Badalona va clausurar aquest passat divendres 18 de maig a la tarda un bar situat al carrer de Pau Piferrer, al barri de La Salut. En inspeccions prèvies fetes per la Guàrdia Urbana i pel cos de Mossos d’Esquadra al bar Anwal es va poder constatar que dintre de l’establiment es consumien drogues.


La tolerància i el consum de drogues a l’interior d’un bar es considera una falta molt greu segons la Llei de regulació administrativa dels espectacles públics i de les activitats recreatives. Per aquesta raó l’Ajuntament de Badalona ha clausurat durant sis mesos l’activitat d’aquest establiment. També s’ha imposat una sanció de 15.001 euros al titular d’aquest local.


Cal destacar que l’Ajuntament de Badalona havia rebut nombroses queixes dels veïns de la zona on es troba ubicat aquest bar a causa de la seva conflictivitat i per les molèsties que ocasionava.


La clausura va ser portada a terme per la Guàrdia Urbana de Badalona i per tècnics de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat.

Deixa un comentari