L’Ajuntament de Badalona alerta sobre robatoris en domicilis després d´una trucada que els informa sobre la presència d’un familiar en un centre hospitalari | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/07/2011

El passat dijous es va produir un incident d’aquest tipus mentre la propietària de l’habitatge es va traslladar al centre hospitalari on suposadament es trobava un familiar seu


Una ciutadana del barri del Centre de Badalona va patir el passat dijous, a última hora de la tarda, un robatori en el seu domicili particular en el període de temps que aquesta persona va estar fora de casa seva mentre es dirigia al centre hospitalari on suposadament es trobava la seva filla. La víctima havia rebut prèviament una trucada telefònica en què se l’informava falsament que la seva filla es trobava ingressada a l’Hospital Germans Trias i Pujol d’aquesta ciutat.


Després de rebre aquesta trucada, la veïna va trucar a la Guàrdia Urbana per demanar informació sobre alguna possible incidència a la via pública amb una menor. Tot i que la Guàrdia Urbana li va explicar que no tenia constància de cap tipus d’incident en què hagués resultat implicada cap menor, la ciutadana va optar per dirigir-se a l’Hospital Germans Trias i Pujol. Després de comprovar que la seva filla no es trobava en aquest hospital, va tornar a casa seva on va descobrir que havia estat objecte d’un robatori.


Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Badalona fa una crida als ciutadans i ciutadanes per tal que estiguin alerta en el cas de rebre alguna trucada telefònica sospitosa que els informi sobre la presència d’algun familiar en algun centre hospitalari i que facin arribar qualsevol informació útil en aquest sentit a la Guàrdia Urbana i als Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari