Publicat el 09/09/2019

Divulga els treballs, activitats i formació del Servei de Protecció Civil i ofereix consells de prevenció de riscos i d’accidents

Aquest mes de setembre s’ha posat en funcionament el compte @Emergencies_BDN a la xarxa social Twitter del Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Badalona. La seva finalitat és oferir informació sobre situacions de risc i consells de prevenció i d’autoprotecció.
Aquest nou espai a Twitter també pretén esdevenir un aparador on es pugui difondre el treball, la formació i les activitats que es realitzen des d’aquest servei municipal.

El nou canal d’informació i d’interactuació vol ser un nou mitjà per tal que la ciutadania s’informi, interactuï, pregunti i sàpiga com actuar en casos d’emergència o d’accidents, fent especial incidència en la prevenció, amb la difusió de consells, exercicis o simulacres, alhora que potenciï la participació social i del voluntariat en les tasques de prevenció i emergències.
Amb l’obertura d’aquest canal, l’Ajuntament de Badalona augmenta la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a totes les persones interessades en els diferents àmbits municipals.
En els següents enllaços podeu consultar tots els comptes a les diferents xarxes relacionades amb l’Ajuntament.
– Llista comptes de Twitter: http://ajuntament.badalona.cat/llista-twitter/
– Llista comptes de Facebook: http://ajuntament.badalona.cat/llista-facebook/
– Llista comptes d’Instagram: http://ajuntament.badalona.cat/llista-instagram/
– Llista canals de Youtube: http://ajuntament.badalona.cat/llista-youtube/

Deixa un comentari