Publicat el 02/02/2018

El proper 11 de maig se celebrarà la Tarda de l’Esport a La Sala d’Argentona.  Fins al 28 de febrer es poden presentar les candidatures a les diverses categories.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Argentona prepara un acte de reconeixement als esportistes, equips i persones vinculades a l’esport argentoní que se celebrarà el proper 11 de maig a La Sala d’Argentona (20 hores) i que s’ha batejat com a Tarda de l’Esport.

Aquesta festa premiarà als millors esportistes en categoria masculina i femenina, així com els equips més destacats del 2017. També es lliuraran mencions especials a l’Esportista de l’Any, així com a la trajectòria esportiva d’aquelles persones vinculades al món de l’esport argentoní.

Fins al 28 de febrer es poden presentar les candidatures a les diverses categories.

Els candidats han de ser majors de 6 anys i estar empadronats a Argentona. S’han establert tres categories a millor esportista masculí i femení: 1. entre 6 i 12 anys; entre 13 i 17 anys; 3. 18 anys i més.

Entre totes les candidatures rebudes, un jurat format per representants de la regidoria d’Esports, de les entitats esportives i dels grups polítics municipals escollirà els finalistes i guanyadors de cada categoria, que rebran un guardó i un premi en metàl·lic per destinar-ho a material esportiu.

Foto: Argentona Bocs.

Deixa un comentari