Publicat el 16/12/2017

Aquest desembre del 2017 l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha iniciat el Pressupost Participatiu Jove 2018 amb l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Domènec Perramon, que podrà decidir com destinar 3.000 euros per a material o activitats a realitzar durant el 2018.

Consta de tres sessions de treball en què, per grups, dissenyaran els projectes a presentar, i finalment, el dia 20 de desembre, presentaran els seus projectes i seguidament es procedirà a fer les votacions. El projecte més votat serà el que es durà a terme durant el 2018.

Aquest primer projecte adreçat a la població adolescent també tindrà una continuïtat amb els joves de 18 a 29 anys; aquests podran decidir com aniran destinats 7.000 euros del Pressupost Participatiu de Joventut. Aquest import haurà d’anar destinat per activitats o inversions per al jovent del poble. La forma de participar-hi per part d’aquesta franja d’edat serà mitjançant la presentació de projectes per via telemàtica i la posterior votació via formulari web.

El “Pressupost Participatiu Jove 2018”, dotat amb un total de 10.000 euros, té com a principal objectiu crear espais de diàleg i participació que permetin al jovent d’Arenys de Munt donar resposta a les seves demandes, així com posar en valor les propostes i iniciatives dels propis joves. Alhora, s’enforteix el caràcter participatiu i la implicació, mitjançant un exercici de democràcia directa.

Deixa un comentari