Publicat el 21/07/2017

Després de la posada en marxa de l’espai de bany per a gossos que l’Ajuntament ha habilitat aquest estiu a la platja de la Picòrdia, aquesta setmana s’han iniciat els treballs de tancament d’una nova zona d’esbarjo per a mascotes al Parc de Can Quintana.

Operaris de la Brigada Municipal estan instal·lant un tancat de fusta en aquest parc que separarà la zona habilitada per a gossos de l’espai infantil per facilitar la convivència de tots els usuaris de l’espai públic. Un cop finalitzi aquest tancat, l’Ajuntament té previst delimitar dos espais més als parcs Fèlix Cucurull i La Raureta. En el cas del Parc Fèlix Cucurull el tancat serà metàl·lic.

D’aquesta manera l’equip de govern referma el seu compromís pel benestar dels animals de companyia de la vila i es mostra receptiu a les demandes del col·lectiu de propietaris de gossos. Un compromís que quedarà constatat amb la modificació de l’Ordenança de tinença d’animals de companyia que s’aprovarà en els pròxims dies i que suposarà una gran passa endavant en els drets i deures dels animals i dels seus amos a Arenys de Mar.

 

Deixa un comentari