Publicat el 13/09/2016

 

El consistori alellenc, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Federació d’Associacions de Malalts d’Alzheimer, promou la creació d’un grup de suport emocional i ajuda mútua, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals i de les persones en situació de dependència.

Segons informen, es tracta d’un recurs que pretén donar suport i afavorir la relació entre persones cuidadores que comparteixen una mateixa problemàtica, per tal que se sentin recolzades en el procés de cura de la persona en situació de dependència. El servei, que estarà dinamitzat per un psicòleg, té una durada de 10 sessions d’una hora i mitja. Les reunions es faran els dilluns, de 15.45 a 17.15h, a partir del 3 d’octubre a les golfes de Can Lleonart.

Les persones interessades a participar-hi han poden fer la inscripció emplenant un formulari que es troba al web municipal o presencialment, a l’Àrea de Serveis a les Persones i a l’OAC. 

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) està adreçat a les persones cuidadores no professionals de persones en situació de dependència.

Les persones que participin s´han de comprometre a voler compartir les seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions.

Deixa un comentari