Publicat el 09/03/2016

La Regidoria de Promoció Turística de l’Ajuntament d’Alella ha tornat a convocar el Premi a la Millor Iniciativa Enoturística. És la tercera edició d’una iniciativa que pretén afavorir l’activitat econòmica i promocionar el municipi com a destinació turística i donar suport a iniciatives privades que desenvolupin productes d’enoturisme a Alella.
El concurs a la millor iniciativa enoturística és obert a professionals, empreses i entitats, ja siguin d’Alella o d’altres municipis, que proposin un projecte enoturístic a realitzar a la localitat.

Els productes que s’hi ofereixen han de ser originals. Les propostes enoturístiques hauran de ser molt concretes i viables i estar dissenyades pensant en què s’hauran d’implementar, perquè, en cas de resultar guanyadores, s’hauran de posar en marxa un cop rebuda la primera part del premi i durant un mínim de 12 mesos. No podran participar en aquesta convocatòria l’empresa o empreses guanyadores de l’edició anterior.

D’altra banda, en la selecció es valoraran, entre d’altres qüestions, la cooperació empresarial, la innovació, la perdurabilitat i l’adequació a la realitat turística local. L’Ajuntament aportarà 2.000€ a la proposta guanyadora, que es lliuraran en dos pagaments. 

Deixa un comentari