L´Ajuntament d’Alella envia un autocar a recollir els infants i monitors de l´Esplai Guaita´l que van ser confinats pel foc de l´Alt Empordà | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/07/2012

Els 45 infants i els 13 monitors de l´Esplai Guaita´l que van ser desallotjats ahir diumenge d´una zona d´acampada de Maçanet de Cabrenys a causa de l´incendi de l´Alt Empordà han passat la nit al centre cívic del municipi i es troben en perfectes condicions, segons ha pogut confirmar aquest matí l´alcalde d´Alella, Andreu Francisco, en una conversa mantinguda amb una de les persones responsables del grup de colònies i amb l´alcade d´aquesta població.
L´Ajuntament ha enviat un autocar a Maçanet de Cabrenys per retornar els infants i els monitors a Alella, davant la decisió de l´entitat de suspendre les colònies i avançar el retorn. S´espera que el grup pugui arribar a primera hora de la tarda a Can Lleonart.
El grup alellenc va marxar d´Alella el dissabte 21 de juliol per passar uns dies de colònies a la zona d´acampanada de La Farga de l´Olivet, a Maçanet de Cabrenys. El grup tenia previst tornar el 27 de juliol.

Deixa un comentari