Publicat el 24/07/2014

L´Ajuntament d´Alella i l´Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA) han signat un conveni de col·laboració que renova la cessió en exclusiva dels drets d´imatge de la capgrossa “Roser” per part del Consistori i a favor d´aquest organisme autònom adscrit a la Conselleria d´Economia i Coneixement, per a la seva explotació comercial com a imatge que representa “La Grossa” de Cap d´Any i dins de les campanyes publicitàries de promoció d´aquest sorteig.
El conveni de col·laboració ha estat signat aquest dijous 24 de juliol a l´Ajuntament d´Alella per l´alcalde d´Alella, Andreu Francisco, i per la consellera delegada de l´Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, Elsa Artati.
Després de l´èxit del primer sorteig celebrar l´any passat, l´EAJA té previst fer una segona edició del sorteig el 31 de desembre de 2014, mantenint en la seva campanya promocional la mateixa imatge de “La Grossa” basada en la figura alellenca. Els beneficis d´aquest sorteig es destinen, igual que l´any passat, a programes socials.
Amb aquest acord l´Ajuntament manifesta el seu interès per col·laborar amb l´EAJA a fi de contribuir a obtenir el millor èxit possible quant al destí dels beneficis a programes socials i per aquest motiu renova la cessió dels drets d´imatge de l´esmentada capgrossa de la qual n´és propietària. El conveni té vigència fins al 31 de desembre de 2018 i autoritza a l´EAJA a realitzar l´explotació comercial en el marc de les campanyes publicitàries que dugui a terme vinculades als sortejos de “La Grossa” a través de qualsevol mitjà.
La figura és propietat de l´Ajuntament d´Alella i es va estrenar fa 27 anys com a reconeixement a una persona molt coneguda i implicada en la vida associativa del poble: la Roser Arenas. La figura va ser triada l´any passat per representar “La Grossa”  entre les diferents figures de colles geganteres de Catalunya que van participar a la crida feta per la Generalitat. En el seu primer any de trajectòria la imatge de “La Grossa” s´ha fet molt popular i famosa, tant per la campanya de difusió com pel recorregut que ha fet per diferents pobles i ciutats d´arreu de Catalunya.

Deixa un comentari