Publicat el 29/04/2016

L´Ajuntament ha convocat la tercera edició dels premis –Alella Valora l´Esport- amb l´objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a persones esportistes, entrades i directives, així com a les entitats, els clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2015-2016. Els premis també són un reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l´esport, especialment l´alellenc, fent especial esment als valors que s´adquireixen amb la pràctica esportiva. Els guardons es divideixen en dues categories:

Premis a l´èxit esportiu: adreçat a les persones esportistes, equips o grups que hagin destacat en qualsevol disciplina esportiva, formant part d´una entitat o associació esportiva alellenca. Els premis d´aquesta categoria s´estructures en tres grups: base (fins a la categoria aleví o equivalent), formació (de categoria infantil a juvenil o equivalent) i open (categories superiors).

Premis al mèrit esportiu: reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l´esport. Es divideixen en sis grups: fair play, junts podem, compromís i dedicació, trajectòria esportiva, projecció esportiva i esport i empresa.

Per poder presentar les candidatures i optar a alguns d´aquests premis és imprescindible estar empadronat/da a Alella o pertànyer a una entitat inscrita al Registre d´Entitats de l´Ajuntament.

Presentació de candidatures
Per presentar les candidatures cal emplenar el document de presentació de candidatures : http://www.alella.cat/ARXIUS/2016/esports/CANDIDATURA_3a_EDICIO_PREMIS_AVE.pdf i lliurar-lo en un sobre tancat amb la inscripció candidatura premis “Alella Valora l´Esport” a les oficines de l´àrea d´Esports (Pavelló Municipal d´Esports) o a l´Oficina d´Atenció a la Ciutadania de l´Ajuntament, en horari d´atenció al públic. El termini de presentació de candidatures s´iniciarà el 2 de maig i finalitzarà el 27 de maig a les 14h.

Valoració de propostes:
http://www.alella.cat/ARXIUS/2016/esports/CANDIDATURA_3a_EDICIO_PREMIS_AVE.pdf
Finalitzat el termini de presentació, un jurat valorarà les candidatures presentades i escollirà tres finalistes de cada categoria als quals se´ls notificarà la seva condició de finalista per escrit i amb una antelació mínima de 10 dies abans de l´acte de lliurament de premis es farà el divendres 1 de juliol a les 19.30h al Pavelló Municipal d´Esports.

Consulteu les bases i descarregueu-vos el document de presentació de candidatures en aquest enllaç http://www.alella.cat/ARXIUS/2016/esports/BASES_3a_EDICIO_PREMIS_AVE.pdf

Deixa un comentari