L´Ajuntament convoca la primera beca de recerca històrica d´Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/11/2011

El termini per sol·licitar la beca finalitza el 18 de novembre i s´atorgarà al millor projecte inèdit de recerca en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes relacionades amb Alella i el seu entorn.
L’Ajuntament convoca la primera edició de la beca de recerca històrica d’Alella amb l’objectiu de fomentar i promoure la investigació sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes, prioritàriament de la història, l’arqueologia, la geografia o del patrimoni cultural i artístic.
Amb la creació d’aquesta beca, que va ser aprovada en el Ple municipal del 29 de setembre amb els vots a favor d’ERC+SxA i PSC i el vot en contra de CiU, Gd’A i PP, l’Ajuntament pretén millorar el coneixement sobre el poble, incentivar-ne la divulgació i ampliar la historiografia local.
Poden optar a la beca investigadors i investigadores que, de manera individual o col·lectiva, presentin un projecte de recerca inèdit i que tingui relació directa amb Alella i el seu entorn. 
Les sol·licituds es poden presentar a l’Ajuntament, amb la documentació requerida a les bases de la convocatòria, fins al 18 de novembre. Els projectes seran avaluats per un jurat, designat per l’Ajuntament, format per la directora de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, l’arquitecte alellenc Salvador Ribas i Paulina Rubio, directora de l’lnstitut Alella.
 El veredicte del jurat es farà públic durant el mes de desembre i serà inapel·lable.
La beca té caràcter anual i està dotada amb 3.000€, que es concediran a un únic projecte i es faran efectius en dos lliuraments, un en el moment de concessió i un altre una vegada finalitzada i presentada la investigació.
Les persones becades disposaran de 7 mesos per realitzar el treball de recerca, tot i que el jurat pot acordar prorrogar 2 mesos més el termini de lliurament si ho considera oportú.
Més informació:
http://www.alella.cat/document.php?id=1961

Deixa un comentari