Publicat el 09/05/2015

L´Ajuntament ha convocat la segona edició dels premis “Alella Valora l´Esport” amb l´objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a persones esportistes, entrades i directives, així com a les entitats, els clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2014-2015.
Els premis també són un reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l´esport, especialment l´alellenc, fent especial esment als valors que s´adquireixen amb la pràctica esportiva. Els guardons es divideixen en dues categories:
Premis a l´èxit esportiu: adreçat a les persones esportistes, equips o grups que hagin destacat en qualsevol disciplina esportiva, formant part d´una entitat o associació esportiva alellenca. Els premis d´aquesta categoria s´estructuren en tres grups: base (fins a la categoria aleví o equivalent), formació (de categoria infantil a juvenil o equivalent) i open (categories superiors).
Premis al mèrit esportiu: reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l´esport. Es divideixen en sis grups: fair play, junts podem, compromís i dedicació, trajectòria esportiva, projecció esportiva i esport i empresa.
Per poder presentar les candidatures i optar a alguns d´aquests premis és imprescindible estar empadronat/da a Alella o pertànyer a una entitat inscrita al Registre d´Entitats de l´Ajuntament.
El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 5 de juny a les 14h.

Deixa un comentari