Publicat el 09/08/2017

Es tracta de bosses que es treuen fora de l’horari de recollida i que per tant, queden al carrer després que els operaris del servei hagin passat

Aquest estiu l’Ajuntament ha detectat un increment de bosses d’escombraries deixades de forma incorrecta al carrer. Sobretot es tracta de bosses que es treuen fora de l’horari de recollida i que per tant, queden al carrer després que els operaris del servei hagin passat.

Per aquest motiu, les àrees de Medi Ambient i Seguretat Ciutadana han iniciat l’establiment d’un control més exhaustiu dels punts on s’ha detectat l’abandonament de bosses i s’ha començat a sancionar els veïns que actuen d’aquesta manera, i incompleixen per tant la normativa municipal.

Recordem que  l’horari establert del porta a porta,  és de 20.00 a 22.00 hores, i els dies que s’ha de treure cada fracció (calendari per als particulars) son:
Orgànica: dimarts, dijous, dissabte i diumenge
Rebuig: dimecres
Envasos: dijous i diumenge
Paper i cartró: divendres

Els residus que no s’han pogut deixar amb el porta a porta, s’han de portar a la Deixalleria, correctament separats.  S’han de lliurar a l’operari de la instal·lació i justificar l’ús del servei d’emergència. Si no es pot anar fins a la Deixalleria, hi ha l’opció de posar-se en contacte amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament: mediambient@canetdemar.cat i buscar plegats una solució adequada.

 

 

Deixa un comentari