L’Ajuntament de Cabrera de Mar obre una nova via judicial davant la pèrdua de sorra a les platges | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/03/2018

El consistori de Cabrera de Mar interposarà una reclamació contra el Port de Mataró com a principal causant dels danys.

Els temporals que periòdicament afecten al litoral provoquen danys d’importància, en especial, pel que fa a la conservació de les platges de Cabrera de Mar. “Aquestes es veuen afectades per una important pèrdua de sorra amb els danys que aquest fet pot provocar sobre les estructures que les envolten. La problemàtica, que afecta també a d’altres municipis del nostre entorn, té el seu origen en la construcció de l’actual Port de Mataró i en l’efecte que aquest té sobre la protecció de la nostra costa”, indiquen des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar.

I precisament, per aquest motiu, en el marc del procés legal que encapçala el consistori cabrerenc per tal d’esclarir responsabilitats i aconseguir que es preguin les mesures necessàries per protegir les platges del municipi, ha decidit obrir una nova via judicial i interposar una reclamació patrimonial contra el Port de Mataró. “D’aquesta manera es vol continuar treballant en la vessant judicial d’aquest problema un cop s’ha perdut la causa per la demanda de responsabilitat mediambiental”, asseguren.

Deixa un comentari