L´Ajuntament adquireix dos desfibril·ladors | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/03/2011

Aquests dos equips s´instal·laran l´un al camp de futbol i l´altre a la Zona Esportiva de can Banús i serviran per poder cardioprotegir la major part de les zones esportives del municipi.

El proper 26 de març al Centre Cultural, a les 7 del vespre,  es farà la presentació dels equips acompanyada d´una breu sessió de formació
L´Ajuntament de Vilassar de Dalt va comprar durant el mes de desembre dos equips DESA (desfibril·ladors externs semiautomàtics). Aquests dos equips s´instal·Laran l´un al camp de futbol i l´altre a la Zona Esportiva de can Banús i serviran per poder cardioprotegir la major part de les zones esportives del municipi.
Abans d´instal·lar definitivament els aparells, però, cal que els professionals que es troben a les instal·lacions esportives es formin en el seu ús. Per això l´Ajuntament de Vilassar de Dalt ha organitzat un curs de formació que s´impartirà als treballadors de les instal·lacions esportives.
A més a més es durà a terme la presentació pública d´aquests aparells perquè qualsevol persona del poble que hi estigui interessada pugui tenir unes nocions bàsiques de com fer-lo funcionar en cas de necessitat. Així doncs, es convida a tothom que ho vulgui, i de manera especial als esportistes, entrenadors/res i persones relacionades amb la pràctica esportiva a assistir a aquesta presentació, el 26 de març, a les 7 del vespre al Centre Cultural..

Completant les instal·lacions esportives del poble, Vilassar de Dalt gaudeix des de fa uns dies de nou material esportiu en diferents punts del municipi.
La setmana passada es va instal·lar un nova cistella de bàsquet al Barri del Pi i dues porteries de futbol sala a les pistes poliesportives exteriors de can Banús.

La renovació d’aquest material esportiu ha estat possible gràcies a la subvenció que es va sol·licitar durant el mes de maig de 2010 a la Diputació de Barcelona dins el programa “Assistència per a la millora del material esportiu inventariable” en el marc del Pla de Concertació Xarxa Barcelona Municipis de qualitat.
La regidoria d’esports de l’Ajuntament va prioritzar aquestes dues actuacions valorant en primer terme l’estat del material esportiu ubicat a l’espai públic i en segon terme el nombre d’usuaris potencials per a cada espai.
Tot el material esportiu instal·lat compleix la normativa vigent pel que fa aquest tipus de material.

Deixa un comentari