Publicat el 12/12/2014

L´Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda serà l´encarregat d´anar a buscar la Llum de la Pau a la ciutat de Nimes, i a la ciutat d´Alès, a França, per repartir-la per Catalunya. La branca de TRUC del cau pinedenc viatja aquesta setmana fins a França per participar en un acte i portar la Llum de la Pau fins a Pineda on estarà custodiada. Un grup de 8 joves de Pineda seran els representants de Catalunya juntament amb 5 joves més del Cau de Gavà. Allà es trobaran amb els escoltes francesos i participaran d´un acte conjunt diumenge al matí.
El Cau de Pineda hi porta alguns records i informació sobre Pineda i Catalunya per convidar-los a visitar la població qual desitgin.


El proper divendres dia 19 de desembre al vespre, el Cau de Pineda també serà l´encarregat de dur la Llum de la Pau fins la Catedral de Girona on es farà l´acte central per repartir aquesta llum simbòlica, encesa a Betlem (Palestina). Aquest acte serà presidit pel Bisbe de Girona, Francesc Pardo i Artigas i hi participaran agrupaments de tota la demarcació i altres estaments i entitats.
La Llum de la Pau recorre tot el món. S´encén cada any a Betlem, al punt on la història diu que va néixer Jesús, i els escoltes la reparteixen a molts països, entre ells, també a Catalunya.
La Llum de la Pau també serà presentada a Pineda el dissabte dia 20 de desembre en un acte a la Plaça de Catalunya obert a tota la població a partir de les 6 de la tarda. Tothom que ho desitgi es podrà endur la Llum de la Pau a casa. També es portarà a la Parròquia de Santa Maria dissabte a les 7 de la tarda, i a la Parròquia de Poblenou. També es podrà veure un reportatge del viatge fets pels pinedencs a terres franceses per dur la Llum de la Pau a Catalunya.
Foto: Alès

Deixa un comentari