L’actor Joan Pera, guardonat amb el Premi Arlequí de Teatre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/10/2011

La trajectòria del conegut actor maresmenc ha estat reconeguda per la Federació de Grups de Teatre Amateur
Joan Pera és un dels actors catalans més coneguts i tot un referent al món teatral. Actualment, comparteix escenari amb Amparo Moreno a la gira per Catalunya de Visca els nuvis. La seva tasca ha estat reconeguda ara amb el Premi Arlequí de Teatre, en la categoria de Premi Arlequí de Professional, atorgat per la Federació de Grups de Teatre Amateur.
En concret, l’actor mataroní ha rebut el guardó pels seus mèrits: “Perquè des del seus inicis en el teatre amateur ha continuat transmetent els valors del mateix i ha estat sempre disposat a col·laborar amb ell”, asseguren els organitzadors del certamen, la Federació de Grups Amateurs de Teatre, que atorga els Premis Arlequí de Teatre per tal de distingir anualment les entitats, grups i persones que més han fet per difondre, defensar i treballar pel teatre amateur.
El popular actor va rebre el Premi el passat diumenge, 2 d’octubre de 2011, quan la Federació de Grups Amateurs de Teatre va lliurar els Premis Arlequí 2010, a l’Espai Jove La Fontana, de Barcelona.

Deixa un comentari