Publicat el 11/06/2019

El principal objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer als professionals de la salut els treballs de recerca que s’han realitzat en els centres de la comarca

La Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears organitza amb la col·laboració de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) la XXII Jornada: La Recerca Sanitària al Maresme, el proper 13 de juny a la Fàbrica Llobet de Calella.
Una trobada que té un doble objectiu, donar a conèixer als professionals de la salut els treballs de recerca que s’han realitzat en els últims dos anys en centres de la comarca del Maresme i també reforçar els lligams entre professionals de la salut i amb el camp de la recerca.
Durant la Jornada es presentaran els millors treballs seleccionats en la convocatòria anual. També s’exposaran els estudis acabats o en fase final des de l’àmbit hospitalari al de primària realitzats en diferents centres del Maresme, en aquest cas, es presentaran un total de 16 comunicacions i es donaran a conèixer els resultats dels treballs duts a terme gràcies a les beques atorgades l’any passat.
Al final de la Jornada es clausurarà el curs acadèmic de la Filial del Maresme conjuntament amb la Delegació Comarcal del Maresme del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB) i es durà a terme el lliurement de beques i premis convocats anualment per la Filial del Maresme, la Delegació Comarcal del CoMB i per la XXII Jornada de Recerca Sanitària. En aquest cas, es comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Calella en funcions, Montserrat Candini, entre altres personalitats.

Programa de la Jornada
La Jornada se celebrarà el proper dijous 13 de juny a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri de Calella. El programa és el següent:
11.30h inauguració de la Jornada amb:
Dra. Roser Anglès, directora mèdica de la CSMS , Dr. Alberto Zamora, president de la comissió de Recerca de la CSM i Dra. Susanna Curós, presidenta de la Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears
11.40h Presentació oral de les millors comunicacions.
13.15h En aquesta edició els participants a la Jornada està previst que facin una visita guiada al Museu del Turisme de Calella: “L’impacte cultural i econòmic del turisme mundial”.
14.00 Dinar
15.00 Presentació de comunicacions orals
17.00 Presentació dels resultats dels treballs guanyadors de les beques de l’any 2018.
18.00 Cloenda del Curs Acadèmic i lliurament de beques i premis amb: Dra. Sònia Miravet, vicesecretaria de la Junta de Govern del CoMB, Dr. Joan Sala, president de la Fundació Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears, Dra. Susanna Curós, presidenta de la Filialdel Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears i la Il·lm. Sra. Montserrat Candini, alcaldessa en funcions de Calella, que participarà en el lliurament de premis.

Deixa un comentari