Publicat el 11/10/2021

La Mostra d’Entitats de Cerdanyola celebra enguany la dotzena edició, amb un extens programa d’activitats

Després d’un any 2020 sense poder celebrar la Mostra, així com altres esdeveniments socioculturals, a causa de la Covid-19, les diferents associacions, sota el paraigües de la Taula d’Entitats de Cerdanyola, i amb la coordinació de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, coorganitzen aquest esdeveniment amb més continguts i més durada.
Per primera vegada la Mostra d’entitats de Cerdanyola presenta un programa de tres dies de durada, del 15 al 17 d’octubre.

El divendres 15 s’inicia amb la plantada de “l’Arbre de les Entitats”, a les10.30 h al Centre Cívic Cerdanyola.
Aquest arbre simbolitza les arrels i la vida de les pròpies entitats que emergeixen en el barri.

El mateix divendres, a les 19 h, en el Centre Cívic Espai Gatassa, s’ofereix una Masterclass de comunicació en positiu sobre “Com aconseguir que les entitats comuniquin més i millor” que ofereix el periodista i professor de comunicació, Alfred Picó Sentelles.

La programació segueix el dissabte 16, a les 19 h, en el centre Cívic Espai Gatassa, on es presentarà una proposta d’aquelles disciplines amb una mirada més reposada com són el teatre, la poesia o la lectura teatralitzada, i

El diumenge 17, a partir de les 9h i fins les 14 h, la Pista Poliesportiva coberta de Cerdanyola estarà farcida d’actuacions a l’escenari, de parades i d’esdeveniments de les pròpies entitats.

La Mostra d’Entitats esdevé el punt de trobada de la ciutadania de diferents orígens que conviu a Cerdanyola amb l’objectiu de crear sinèrgies que enriqueixen la convivència, amb un objectiu comú, la cohesió social i cultural.
A la XII Mostra d’Entitats de Cerdanyola hi participaran cap a quaranta entitats difonent els seus projectes, mostrant part de les seves activitats i/o disciplines que realitzen cultural, esportiva i/o socialment.

Redacció
Imatge (nova Pista Poliesportiva coberta) i Font: Ajuntament de Mataró

 

 

Deixa un comentari