Publicat el 09/06/2018

La presentació pública de la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella (XETA) es va fer amb un acte obert a tothom

L’1 de juny es va fer la presentació en societat de la XETA, un projecte d’innovació social que té com a missió posar el talent al servei de la comunitat. La iniciativa pretén aprofitar i posar en valor el talent, el coneixement i l’experiència dels veïns i veïnes d’Alella que tenen perfils i trajectòries rellevants en diferents àmbits professionals i posar-lo al servei del poble, en especial al servei del jovent d’Alella.

A la XETA participen persones amb trajectòries molt variades vinculades al món de l’empresa, la investigació científica, el disseny, el periodisme, l’esport o la cultura, entre d’altres.

La presentació oficial es va fer el divendres 1 de juny a les 19h als Jardins del Cal Marquès en un acte obert a tota la ciutadania, en el qual van participar algunes de les persones que formen part de la XETA i va haver-hi actuacions musicals i degustació de vins DO Alella.

L’acte va comptar amb la intervenció de l’actor Abel Folk i la presentadora de l’InfoK Laia Servera, com a membres de la XETA, a més de l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco i Josep Miquel Piqué, president de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya.

Les intervencions van anar intercalades amb les actuacions musicals de Cristina Segura, mezzosoprano, Esther Lecha, pianista, i Helena Satué, violí.

Deixa un comentari