La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona rep un donatiu de 524 llibres procedents d’un particular | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/06/2012

L’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat un acte d´agraiment, a la Biblioteca de Can Casacuberta, al senyor Santiago Salvat i a la seva esposa, Marta López, per la donació de 524 llibres que han fet a la Xarxa Municipal de Biblioteques. L’acte ha comptat amb la presència de la coordinadora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Naomí Daniel, que ha volgut agrair aquest donatiu pel seu valor literari i per la seva voluntat de contribuir en la promoció de la lectura pública a la ciutat.


Bona part del fons, format, en molts casos, per documents sense utilitzar, l’integren llibres d’editorials com Alfaguara, Aguilar, Suma de Letras, El País, etc. Els gèneres són variats i inclouen novel·les, poesia, contes infantils i obres d’interès general.


La major part d’aquests llibres ha passat a la col·lecció de Can Casacuberta, mentre que les obres duplicades, un total de 182, han estat assignades com a fons inicial de la futura biblioteca de Can Canyadó.

Deixa un comentari